Mer om oss

2 AVDELINGER

 

 

I 2020 har vi utvidet våre lokaler til dobbelt størrelse! 

 

 

Vi har 2 avdelinger på 450 kvm. Her har du mer enn nok av plass å boltre deg på! Den første avdelingen er Boxen vår. Her holdes de fleste gruppetimer. Det er her du finner det meste av utstyr, stenger, pull-up rigg og resepsjonen.

Den neste avdelingen du kommer inn på er egentrenings-området. Det er her mesteparten av egentreningen foregår når det holdes gruppetimer. I tillegg har vi mølleparken, barnekroken og løfteplattformer her, og garasjeporten ut til uteområdet. Helt innerst finner du behandlingsrommet til Flyt Fysioterapi. De har også egen inngang på baksiden med gode parkeringsmuligheter.

KURS

 

 

Vi holder introkurs i CrossFit og kurs i Olympisk Vektløfting. 

 

 

Ca hver 1,5 mnd holder vi introkurs i CrossFit. Dette må du ha for å ha CrossFit-abonnement hos oss og bli med på våre CrossFit-timer (WOD). Det koster 500 kr og gir deg i etterkant av kurset 1 mnd fullt abonnement for å prøve oss ut før du bestemmer deg.

Om du ikke har anledning til å bli med på det kurset som er satt opp, kan du bestille en privat introduksjonstime med Personlig Trener. Pris er 1000kr og inkluderer også 1 mnd fullt medlemskap i etterkant av timen.

Har du allerede et medlemskap med 6 eller 12 mnd binding er kurset inkludert i medlemskapet ditt. 


Vi holder jevnlig kurs i Olympisk Vektløfting (OLY). Dette kurset er perfekt for deg som vil lære mer om OLY. Du trenger ikke å være medlem for å bli med på kurset.

Neste OLY-kurs har oppstart i januar.

Pris: 1400kr.

ARRANGEMENTER

 

 

Her er en liste over våre arrangementer/ekstragrupper for 2020.

 

 

2020 ble jo et spesielt år, men her er det vi planlegger å gjennomføre i år - så lenge det er mulig å med de gitte smittevernestiltakene :

- CrossFit Ungdom 10-ukers gruppe januar-mars.

- Summer Kick-off 20.juni.

- Sommercamp for ungdom i august.

- CrossFit Ungdom 10-ukers gruppe september - november.

- Medlemskveld med bowling 14.september.

-Halloweentrening lørdag 31.oktober.

- Combat Kristiansund 20.-21.november.