Medlemsfordeler

MEDLEMSFORDELERSom takk for at du er medlem hos oss - vil vi gi deg noe tilbake som er mer enn selve treningsopplevelsen! For å bekrefte ditt medlemskap logger du inn i medlemsappen og viser ditt gyldige medlemskap.
Flyt Fysioterapi

Flyt Fysioterapi holder til i våre lokaler (parkering og inngang på baksiden eller gå gjennom lokalet vårt til enden ved garasjeporten). Som medlem får du all undersøkelse og behandling for 400 kr. Ordinær pris er 500 kr for undersøkelse og 450 kr for behandling. 

Bestill time her.


Sabrura Futura

Alle medlemmer får lunsj-prisen på buffet gjennom hele åpningstiden! 


Rehabshop.no

Hos Rehabshop.no får du tak i alt du trenger av utstyr til trening. Du får som medlem -15% rabatt på alle varer ved bruk av koden "cfksu15". De har lager i Kristiansund og du kan derfor handle uten fraktkostnader. 

Gå til netthandelen her


Perfect Spraytan

Alle medlemmer får -100 kr avslag på spraytan året rundt. Ta kontakt med Perfect Spraytan eller Sminkemagi på Instagram. Vis medlemsbevis (innlogging i appen) ved betaling.


Sport1 Kristiansund (Alti Futura)

Som medlem får du -20% på alle treningsklær- og sko, -15% på HOKA. 2 ganger i året får vi egen handlekveld med rabatter på hele butikken, også utstyr. Vis medlemsbevis(innlogging i appen) ved betaling. 


Treningsklær fra IcanIwill

Med koden "marihenrikke20" får du -20% på hele nettsiden! Trykk på linken her for å komme direkte til nettsiden:

https://click.adrecord.com/?c=151590&p=886