PT og Bedrift
header
kontakt
tabata

PERSONLIG TRENING 

ELLER BEDRIFTSTRENING

 

 

Av og til kan det være godt med en ekstra dytt bak for å komme skikkelig i gang med treningen! Kanskje har du lenge vært inaktiv? Eller har du lyst til å lære noe du ikke har gjort før? Sliter dere med inaktivitet og sykefravær i bedriften? Eller trenger dere bare å gjøre noe sosialt utenom arbeidstiden som i tillegg gjør dere mer fysisk aktive? Da kan personlig trening eller bedriftstrening være noe for deg/dere!

 

 

Vi har dyktige, engasjerte og erfarne personlig trenere på huset! Du kan velge mellom å trene alene, sammen med en venn/venninne eller i en PT-gruppe på 6 personer. De ulike PT-pakkene kan du lese om i boksene til høyre. Vi skreddersyr trening etter bedriftens behov, ønsker og målsetting. Når dere trener sammen som en gruppe er det morsommere, mer sosialt og vekker ofte større treningsglede hos mange ansatte! I tillegg blir det et felles samtaleemne over lunsjen både dagene før, men kanskje ekstra morsom når man møtes dagen etter og kan flire over at man er stiv og støl og kjenner at gårsdagens trening sitter i kroppen!  PT alene


1 time: 600 kr


 3 timer: 1750 kr


5 timer: 2850 kr


 10 timer: 5600 kr


Trykk på beløpet for å komme til kjøp av PT-pakken.PT 2 eller 3-sammen


1 time: 350 kr


 3 timer: 950 kr


5 timer: 1500 kr


 10 timer: 2990 kr


*Prisene gjelder per personBedrift


1 time: 800 kr


3 timer: 2300 kr


 6 timer: 4500 kr


 10 timer: 7300 kr


 

             PT Duo eller 3-sammen

 

 

PT DUO er perfekt å gjøre sammen med en venn/venninne, samboer eller kollega. Din personlig trener skreddersyr treningen etter dere ønsker og utgangspunkt. Det gjør derfor ingenting om dere har ulik treningsbakgrunn. 

 

 

Ubegrenset tilgang

 

 

Som PT-kunde har du gjennom perioden ubegrenset tilgang til egentrening hos oss. Dette for at du på enklest mulig måte skal opprettholde treningen din og fortsatt legge inn egeninnsatsen imellom PT-timene vi har sammen. Om ønsket treningsprogram kan du derfor gjøres i våre lokaler, 

 

 

PT-GRUPPE

 

 

Vi har i flere år hatt suksess PT-grupper på 6-8 personer. Dette er en perfekt måte å begynne treningen på hvis du vil komme i gang. Ta kontakt om du vil bli med ved neste PT-gruppe-start.

Pris for 1 fast treninger i uken i 8 uker: 2200kr.

Inkludert i prisen er Basis-medlemskap med mulighet for å delta på blant annet Tabata, løpetimer og egentrening.