Om oss

CrossFit Kristiansund

OM OSS

FYSISK & SOSIALTI tillegg til våre vanlige gruppetimer, deltar vi på konkurranser(frivillig), holder konkurranser, kurs og andre sosiale sammenkomster  som opprettholder et godt miljø blant både medlemmer og trenere. Her kan du se litt av det som vil foregå i 2019:


Februar-mars: CrossFit Open.

Mars: Oly-kurs med Elisabeth Settem fra Trondheim Atletklubb.

April: Kino i boxen og bowling.

Juni: Summer Kick-off og sommerfest.

August: Fjelltur til Melen.

November: Combat Kristiansund og julebord.

PROFESJONELLE TRENERECrossFit Kristiansund åpnet dørene i november 2014, og våre instruktører har derfor lang erfaring når det kommer til CrossFit og som  gruppetrenings-instruktører.


I tillegg til gruppetimer, tilbyr personlig trener Mari Eide timer alene eller i mindre PT-grupper. Mari ble sertifisert personlig trener i 2012 og har jobbet som PT siden den gang.

UNIK I KRISTIANSUND

 Den eneste plassen i Kristiansund hvor du kan trene CrossFit. Når du trener CrossFit, får du personlig oppfølging på hver time!  Instruktørene passer hele tiden på at du gjør øvelsene riktig, for å forhindre og forebygge skader.  CrossFit er  sosialt, motiverende og effektivt.   Vi kan garantere at du kommer i bedre form! Alle øvelsene vi gjør er øvelser som kroppen er skapt for å gjøre. Du trenger ingen forkunnskaper,  her er det plass til alle uansett treningsbakgrunn, både trent og utrent. Treningsgrunnlaget skapes når DU kommer på trening.

Kontakt ossNordmørsveien 71, Løkkemyra, Kristiansund

(Gamle Sport1)

Email: post@crossfitkristiansund.no


ÅpningstiderVår resepsjon er bemannet hver fredag 14.00-16.15.

Døren er alltid åpen når det er gruppetimer. Se vår timeplan for klokkeslett.